Feim feina

CATALÀ ( 5è B)
Aquestes fitxes que aquí us deix, haurien d'estar impreses pel proper dimarts dia 7 de febrer.
Activitats apòstrof-contraccions

CASTELLÀ ( 5è A- 6èA ) 
Por favor, el lunes día 30 , todo el mundo debe traer estas actividades impresas.
 Actividades tilde diacrítica


MATEMÀTIQUES ( 5è )
Aquí teniu les fitxes de les quals hem parlat avui a classe. Ja sabeu, aneu imprimint-les a poc a poc o totes a la mateixa vegada, però heu de tenir en compte les dades en les que s'han de dur a classe fetes i pintades. Si en alguna no cap l'operació, aquesta es farà al carpesà, visibles per a mi...  Començarem per les més fàcils... Pròxima entrega, més difícils!!!


Fitxa 1 ( Dimecres 2 de novembre )
Fitxa 2 ( Dimecres 2 de novembre )
Fitxa 3 ( Dijous 3 de novembre ) 
Fitxa 4 ( Dijous 3 de novembre )
Fitxa 5 ( Dilluns 7 de novembre )
Fitxa 6 ( Dilluns 7 de novembre )
Fitxa 7 ( Dimarts 8 de novembre )
NATA Y CHOCOLATE ( 6è A )
Por fin ha llegado a vuestras manos el libro que deberéis leer en castellano este trimestre. Se llama Nata y Chocolate y creo que os encantará.  La fecha para entregar libro y trabajo será la semana del 12 al 16 de diciembre. Aquí tenéis las preguntas que deberéis ir contestando. Tendréis que imprimir el trabajo pero contestar a mano, en bolígrafo de diferente color al que estén las preguntas, excepto en rojo o verde. Haz clic aquí.

Aquí teniu unes preguntetes que haureu de contestar i entregar-me. Podeu imprimir directament el full i contestar en un altre. Després els grapeu i llestos!! Feu clic aquí per accedir-hi. Aquesta feina s'haurà de presentar al llarg de la setmana que ve, (17-21 d'octubre) no més tard!.


Aquí tenéis unas actividades que os servirán para repasar los diptongos y los hiatos. Imprimid las tres hojas en casa o en la biblioteca para el próximo día 17 de octubre. ¡¡No hay que hacer nada, sólo imprimir!!
¡¡Actividades la mar de interesantes!!